Post by nulocktapherga on Feb 22, 2022 14:36:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшення токенів хак ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Немає контрольної точки після перевстановлення цієї гри. Весь мій прогрес втрачено. Також мої покупки :S
Мені дуже сподобалася гра. Але зміна телефону означає, що прогрес втрачено. Також я сумніваюся, що можливо завершити гру, не витрачаючи грошей чи нудного часу на одних і тих же рівнях знову і знову.
Я божевільно закінчив з цією грою. Це складено проти вас. Я НЕ ПЛАЧУ, ...але якщо ви цього не зробите, ви досягнете точки, коли ви більше ніколи не пройдете вперед, а перемога на арені — безглузда вдача, оскільки шанси складені проти вас
Вам потрібно повернути мені гроші або дати те, за що я заплатив! Я купив пакет Empire 4,99. але не отримав. Коли я його купив, написано, що оплата успішна. І мій банк показує 4,99 було вираховано. Я спробував перезапустити гру. Очистити кеш. Вмикаю і вимикаю телефон, але нічого не допомагає. У моїй грі все ще немає переваг пакету Empire. А пакет Empire все ще чекає, коли я знову куплю. Але коли я натискаю його, це нічого не робить. Зараз ніби застряг. Допоможіть! Я відредагую і дам 5 зірок на кормі
Мені було важко перейти на 5 рівень у кампанії без покупок. Герої занадто дорогі. $29,99, щоб купити одного героя? Смішно.
найкраща гра. Я дитина і в моєму 12-річному житті. Це найкращий td.GG
Каже без реклами після будь-якої покупки, але я зробив кілька, і все ще реклама скрізь. Крім того, весела гра, якщо трохи заплатити за перемогу.
Це весела гра..але бос на 5-му рівні досить важкий.
Весело та складно... Тільки один герой доступний безкоштовно...
Більше не можна дивитися рекламу синіх дорогоцінних каменів
Будь ласка, зробіть більше цих ігор. Вони приносять мені таке задоволення і викликають водночас. Любіть це!
;-)
Не схожий на оригінальну версію
Castle Defense 2 Strateginiai hguk
Дуже круті ігри і ще цікавіше, це так смішно
Гарна гра, насолоджуючись нею. Витратьте 15 доларів на гру, але не отримав того, за що заплатив. Коли натискаєте кнопку купити знову, гра каже, що я вже купив товар... надсилати електронний лист розробникам без відповіді... просто чудово
Я люблю цю гру..... більше героїв будь ласка 😅😅😅
Помилка підключення, навіть якщо у мене хороше з’єднання з Інтернетом. Сподіваюся, це буде виправлено в найкоротші терміни.
Розробник гри вже пішов, зрештою немає жодного оновлення, і ця гра надто складна (не важко і не божевільно, але перебільшена)
Я заплатив близько 30 сумів доларів, і він стягнув плату з моєї картки, і я так і не отримав свої речі. Пройшло приблизно 3 дні, і я також написав їм електронну пошту, крім того, що це весела гра
Оновіть гру
Я деякий час насолоджувався грою і навіть витратив на неї гроші, заробивши або купивши всіх героїв, але потім через збій мені довелося перевстановлювати програму, і всі мої покупки та прогрес зникли
Star Chef 2: Restaurant Game Simuliaciniai zcpj
Castle Defense 2 頭脳系 shxa
Мені дуже подобається грати в ігри TD.. ця гра має найкращий геймплей. але менша різноманітність веж. сподіваючись, що 3-е покоління має різновид башт.
Не дивовижно, але й не страшно. Просто посередній. Різні проблеми руйнують те, що може бути хорошою грою: 1. Англійська не дуже велика. Багато дивних/погано написаних текстів та описів. 2. Коштовних каменів, наданих для повторного відтворення рівнів, занадто мало, особливо тому, що вам потрібно постійно шліфувати ті самі рівні, щоб заощадити на оновлення. Принаймні подвоїте винагороду за дорогоцінні камені, щоб зменшити надмірну потребу в шліфуванні. 3. Казарми ніби групуються на одного ворога і пропускають інших ворогів. Якщо це станеться біля виходу, ви обдурили. 5. Оновлення з часом стають занадто дорогими; це разом із низькими нагородами з дорогоцінних каменів робить копіти й оновлювати що-небудь дійсно втомливим. 6. Постійні «спеціальні пропозиції» дратують і просто надто дорогі.
ВАША ГРА - НАЙКРАЩА ЗАХИСТ
Покупки не проходять, а веб-сайт компанії не працює. Я не вірю, що ця гра мала підтримку з 2015 року.
Весела гра, але я придбав набір для початківців за 1,99 доларів США і не отримав жодної винагороди? Хтось може допомогти з цим?
Castle Defense 2 Strategi zap
Tapjoy пропонує не давати мені мої діаманти... Просто дайте мені відповідь, і я зміню рейтинг.
Я не можу зберегти свій прогрес ...і вихованця неможливо вивести на найвищий рівень і зіграти ...
Я купую пакет rnadom за 1,99$, і там було написано, що я отримаю 1100 діамантів і одну випадкову річ, а якщо куплю 10X, я отримаю безкоштовного героя. Ну, я купую його і не отримую діаманта 1100, а також я не отримую бонус на поповнення!! ця гра шахрайство, яке їсть тільки гроші? Якщо так, то це мій чесний огляд: «Не купуйте нічого в ігровому магазині, тому що це шахрайство». Я відчув, що це обдурили, я плачу 1,99 $ і не отримую товар. Привіт, розробник, як ви вирішите цю проблему? Я хочу повернути свої гроші, якщо не вирішити проблему!!!
Хороша гра
Так само, як і перший. Якщо ви не проти витрачати реальні гроші, це круто. Я збираюся відкладати свої реальні гроші на справжню гру.
Я дуже люблю цю гру, але я не задоволений, тому що я вже закінчив складний режим рівня 15-3, і мені більше нема чого грати. сподіваюся, що будуть корективи. і новий герой. спасибі
Ніяк у цій грі не має бути помилка чи щось не може пройти рівень 15/3. Раніше я граю в цю гру на іншому телефоні, і я пройшов усі рівні, тепер я відчув це, і в будь-якому випадку і не можу увійти в світ боса
Я приніс пакети для новачків та імперії, але не отримав виправлення кристалів, будь ласка
Купив стартовий і таємничий пакет, але не отримав його. Мені подобається ця гра, але бути обдуреним купівлею не дуже добре.
Це була б найкраща гра Tower Defense, але через рівень складності вам потрібно витрачати гроші, багато грошей. Я шліфував цю гру тижнями і витрачаю гроші на кристали, і я все ще на рівні 7.3. Я не проти платити трохи, але це занадто багато. Друга річ: велика кількість реклами. Оголошення всюди. Соромно. Мені дуже хотілося сподобатися.
Занадто багато шліфування, система домашніх тварин тупа, марна трата часу.
Це чудова гра, але я щойно купив блакитні дорогоцінні камені за 10 доларів і фіолетові дорогоцінні камені за 10 доларів і пакет Empire, і це не дало мені нічого, крім як забрати мої гроші
граю в неї роками, досі не закінчив.
Я грав у першу, коли вона вийшла. Мені дуже сподобалося, і зараз побачив, що зробили новий. Я встановив його та почав грати, і вони запропонували пакет для новачків 1.99 під час підручника, тож я подумав: «Чому б тільки 2 bux». Оплачено. Не отримав нічого. Квитанція прийшла мені на електронну пошту. ЩЕ НЕ ОТРИМАЛА ТЕ, ЗА ЩО Я ПЛАТИЛА.
Це дійсно добре, але ви повинні придбати нового чемпіона або героя, мати лише одного дуже важко.
це хороша гра
Я сумую за старим. Ця гра змушує вас застрягти на МІСЯЦІ на рівні, граючи в один і той самий знову і знову, поки ви не зможете зібрати достатньо кристалів для оновлення. Він також дасть щоденні місії, як-от "вбивати кажанів", але не розповість вам, на якому вони рівні. Або сказати вам битися на арені; за винятком того, що вам потрібні два герої і тільки один. Тому вони буквально неможливі. Крім того, набирати 5 мільярдів однозіркових домашніх тварин марно. Я повинен мати можливість продати їх. Оригінал був WAAAAY краще.
це були важкі битви, але це викликало звикання, для оновлення потрібно багато битв
Я купив набір імперії і не знаю чому навіть після оплати. Готово, пакет не активований, я надіслав електронний лист розробникам, але вони навіть не потрудилися відповісти, дуже розчаровані.
Дуже найкраща гра захисту!
Castle Defense 2 Strategiya ekdi
Я вже грав у цю гру два роки тому. Все одно чудово... заслуговує на оцінку 5 ⭐⭐⭐⭐⭐...