Post by nulocktapherga on Feb 22, 2022 14:21:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smart Puzzles Collection ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smart Puzzles Collection IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal hibapontokat ▞▞▞
▞▞▞ Smart Puzzles Collection 2022 version ▞▞▞
annyi hirdetés. vagy megveszed, vagy egész nap ingyen nézel hirdetéseket. ha gyorsan játszol, percenként legalább egy hirdetést kaphatsz, és néha egymásnak megfelelő hirdetéseket. az igazi neve "szórakoztató hirdetések rejtvényekkel a kettő között"
Szép többjátékos, kérjük online többjátékos játék, amit a barátainkkal játszhatunk, például sakk ludo carroms stb.
A közepes játékokkal olyan csillagjelzőket kapsz, amelyeket semmire sem használhatsz fel. Folyamatosan értékelést kér, de négy csillagnál kevesebbet nem fogadna el, ezért folyamatosan kérdezett és kérdezett. Remélem most már abbahagyja a kérdezést!
Unalmas játék, Az egyetlen jó dolog az, hogy az ellenőrzések rendben vannak a legjobb
A sajtlabirintus SZÍV. Az átkozott egér nem fog követni. Ez az egész csomag arra készült, hogy magával ragadjon, hadd játsszon egy kicsit, aztán elkeserítse magát, majd megkérdezi, hogy "szeretne még egy tippet? csak 99 cent"
Játszott egy hosszú pillanatig. Minden kis rész után felbukkannak a hirdetések. Megértem, hogy kifizetődő a játék, de túl sok.
Jól megtervezett és vonzó
Szeretem a játékot, de nagyon hasznos lenne, ha gyorsan leírnád az egyes játékok lényegét! 5 csillagot adok ennek az alkalmazásnak, ha kérlek Isten szerelmére mondd el a vágó célját?? Mik az üdülési szabályok? Értem, hogy a legtöbb játék magától értetődő, de néhányat még mindig próbálok kitalálni!
Nagyon addiktív, és nagyon élvezem a játékot, de csak 3 csillagot kapok, mert frissítettem a telefonomat, és elvesztettem mindazt, amit a PUZZLES-ban már megcsináltam. Ha lenne mód bejelentkezni és megtartani az értékes játékomat, 5 csillagosra váltanék.
Micsoda csalódás. Ez a játék olyan potenciállal rendelkezik, hogy segítsen minden korosztály számára szórakoztató és pihentető módon gyakorolni az agyát. De semmi móka, ha szó szerint a hirdetésekkel kell foglalkoznia MINDEN 5 másodperces fejtörő után. Bármennyire is szerettem volna tovább felfedezni ezt a játékot, és pihenni a reggeli kávé mellett, az reklámtámadás ezt lehetetlenné tette. De kár.
Néhány játék szórakoztató. Bár nem sok instrukció. A legnagyobb problémám (2 csillagért) a sok hirdetés, és mindegyiken meg kell találnia és el kell némítania a hangot.... Ha olyan területen tartózkodik, ahol a telefonokat el kell némítani, vagy akár nyilvánosan is, nem használhatja ezt az alkalmazást. BÉNA!!
Az egyik legjobb alkalmazás a logika javítására játék közben. Vannak, akik okosak akarnak lenni, de azt mondják, ezt vagy azt nem tudom megoldani (logikai rejtvény). Az emberek nem születnek okosnak, hanem okossá válnak. Ha így akarod folytatni, meg kell oldanod ezt a rejtvényt, majd próbáld ki a trükkösebb, haladóbb megoldást. Ez a logika fejlesztésének egyetlen legegyszerűbb módja.
Ez tele van reklámokkal, minden alkalommal, amikor elbuksz, hirdetést kapsz, és korlátozott számú mozdulat van, így játék közben nem tudsz gondolkodni.
Ez egy igazán jó játék, különösen akkor, ha szeretsz olyan rejtvényeket játszani, mint a megfelelő színű pontok, blokkok, egy vonal stb. Valóban játszania kell ezzel a játékkal, sok szinttel rendelkezik, például könnyű, közepes, nehéz, nagyon nehéz és még sok más.
Smart Puzzles Collection Jumboq lff
Unalmas. Fájdalmasan egyszerű játékok. De meg kell játszani az összes rejtvényt a feloldáshoz... kitaláltad... fájdalmasabban egyszerű játékok. Az álmos go ni-night zene pedig lehetetlenné teszi, hogy ébren maradjunk, hogy játsszuk ezt a játékot. Horkolás! Eltávolítás.
Komolyan, minden rejtvény után egy reklám? Eltávolítva...
Tisztességes játék a tészta gyakorlására
Smart Puzzles Collection Tankenötter mpyd
A játék rendben van, nem jelent kihívást, és értékeli a játékot, mielőtt a következő szintre lépne. Ha az emberek nem akarják értékelni a játékodat, ne értékeld.
Feljutottam a 100 szintre, bejelentkeztem egy nap, hogy újra 1-en találtam magam. Régóta szerettem ezt a játékot, de minden fejlődésem eltűnt...
Jó játék .. csak fejlődj tovább .. 2 észrevétel 1.: a 2-12. számú meccseken van egy hiba, csak egy lépést kell megoldani 2 helyett 😆 ... 2.: Szerintem a labirintusnak problémája van a mozgásérzékenységgel az egér, nem csak az én készülékemben van ez a probléma, igaz?
Jó játék! Ismétlődő és unalmas, nem kell sokáig bosszankodni a játék közben. Kár, hogy nincs folyamatos verzió, és szerintem nincs is sok utánajárás.
Nagyszerű játék. nagyon élvezem
Valójában nem rossz alkalmazás, és pénz fizetése nélkül is átjuthat, ami jó. A rossz értékelésem abból fakad, hogy folyamatosan kérnek, hogy vizsgáljam át. Ha kevés csillagot nyom meg a játékban, akkor később csak rákérdez, és semmit sem tesz közzé a boltban. Nyomjon meg egy magas számot, és áthelyezi Önt, hogy véleményt írjon. Elég gagyi szerintem. Íme a véleményetek srácok
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles پزل wsy
A kirakós játékok szórakoztató csomagja. Én személy szerint élvezem a köteleket, de sok más szórakoztató típusú rejtvény is létezik. Tetszik, hogy az alkalmazás megmutatja, hogyan halad előre a többi játékos között az ilyen típusú kirakós játékokban! Például a kötélrejtvényekben jobb vagyok, mint a játékosok 90%-a. Ez a tényező jutalom-kiváltó rendszert ad hozzá. Meg fogom tartani ezt a játékot, ameddig csak lehetséges... Vagy amíg meg nem győzöm az alkalmazás összes szintjét... Boldog rejtélyes!
A rejtvények szórakoztatóak, de nem eredetiek. A hirdetéseket túl nehéz X kivenni az X szándékosan túl kicsinek tűnik. Az alkalmazás kért értékelést, ezért 1 csillagot adtam neki az alkalmazásban, majd idejöttem, és megállapítottam, hogy az értékelésemet nem mentettem el. Tehát a játékok rendben vannak, de a fejlesztői gyakorlat megkérdőjelezhető.
eddig könnyű és pihentető. Tetszik, hogy amikor mozgatod a darabokat, akkor világít, hogy megmutassa, hol férne el, miközben mozgatod őket, mivel a darabok kisebbek, mint kellene. nagyon felhasználóbarát, és lehet, hogy az 5 évesem is játszani fog.
Megvettem a hirdetésmentes verziót, hogy eltávolítsam a hirdetéseket, és rájöjjek, hogy költhettem volna plusz 1 dollárt, és megkaphattam volna a feloldott prémium verziót, bár a felfelé mutató hirdetés szerint 3 dollárral több.
Minden mini játék kell egy bemutató, hogy a ponttal kevesebbet, ha nem tudja, mit tegyen 👎🏿
Szeretem azokat a rejtvényeket, amelyek magától értetődőek, de sok nem, és nincsenek utasítások vagy magyarázatok a célokra. Nagyon frusztráló! Remek alkalmazás lehet néhány egyszerű utasítással
Csak néhány rejtvényt enged meg játszani. A ténylegesen elérhető szintek százait kell lejátszanod, hogy feloldj másokat. Néhányukra pedig a letöltés után NAPOKig várnia kell a játékra, mivel időzítőt használnak. Nevetséges és unalmas. Eltávolítva.
Elég nyüzsgő, kedves és kihívásokkal teli. Megfelelő változatosság.
Nagyon jó játék a szabadidő megölésére. Ebben az alkalmazásban minden játéktípust töröltem, kivéve a lézereket. Még mindig fel kell oldani. Mennyi idő kell a játék feloldásához? Azt hiszem, el kell távolítanom az alkalmazást, nem?
Valójában ez egy jó élmény. Szép a zene. Csomó különböző rejtvények megoldására. Nagyon tetszik.
Hibafigyelmeztetés!: Elakadtam egy keresztrejtvényen... Tippeket használtam a „FORRÁS” szó megszerzéséhez, de nem volt „C” a betűválasztásban RSESUO. Elég komoly hiba Hány ilyen hiba van még ebben a játékban.
Túl sok hirdetés. Néhány játék nagyon jó, de nagyon szerettem volna a labirintus játékot játszani. Amikor feloldották, csalódottan vettem tudomásul, hogy ez egy időzítő, és néhány feladvány olyan bonyolult, hogy lehetetlen őket a megadott idő alatt teljesíteni. Azt is gondoltam, hogy a százalékos értékek irritálóak, mivel 2 rejtvényt pontosan meg lehet találni, de aztán elbukik a 3-as készlet, ha néhány százalékkal kimarad. Ennek összesített pontszámnak kell lennie.
Smart Puzzles Collection Пъзели hao
NAGY JÁTÉK, DE a mobilom formázása után minden fejlődésemet elvesztettem. feloldottam az összes rejtvényt, és elvesztettem☹🥺. Adjon hozzá felhő biztonsági mentési és visszaállítási lehetőséget, hogy végtelenül élvezhesse ezt a játékot.😀
Nem tudok játszani Pipes level Hard, mert egyszerűen nem látom az összes darabot a Huawei P Smart Z-emen. A képernyő a jobb oldalon le van vágva. Úgy gondolom, hogy a problémát a kijelző aránya okozza, amely ezen az okostelefonon 19,5:9. Kérjük, mielőbb javítsa a problémát.
nagyon jo
Pokolian unalmas, kezdetben csak az igazán vacak játékok érhetők el, és csak az egyszerű beállításon. Az élet túl rövid ahhoz, hogy erre időt pazaroljunk. Az alkalmazás logója sokkal érdekesebb élményt sugall, félrevezetve éreztem magam.
Jó azokban a kis kihívásokban, mindig van válasz, ha dolgozol rajta. Bárcsak lenne mód, vagy megtalálnám a módját, hogy az ellenkező irányba forogjak.
Van potenciál, de még mindig sok hiba van, amit javítani kell. Egyes játékanimációk nem működnek, így a feladványt szinte lehetetlen megoldani. El tudtam érni a labirintus játékot a statisztika menün keresztül, mielőtt még feloldottam volna. stb, stb. Jó idő gyilkos, de jó lenne, ha ezekkel a hibákkal foglalkoznának. Néhány játéknak szüksége lehet a szabályok jobb magyarázatára vagy esetleg valamilyen utasításra. Maradj annál. Jól sikerült.
ez a játék jó, de ha a 3. szintről van szó, kicsit nehéz dolgom van, mert nem jó messzire rendezni a rejtvényt, mert meg kell építeni, így kap egy csillagot